top of page

Coaching:

Coaching; het klinkt misschien wat beladen.

Misschien ben je onzeker over het feit of je dat wel nodig bent.

Ik denk echter dat een ieder van ons af en toe even iemand nodig heeft die onafhankelijk kan meekijken naar jouw situatie.

Je vrienden en/of je familie zijn zeer waardevol en kunnen zeker een luisterend oor bieden.

Maar soms zijn de beslissingen die jij zou willen of kunnen nemen vaak niet diegene die zij zouden kiezen en zullen zij je dan juist afremmen.


Een coach zal zich met name richten op wat je graag zou willen, zal ook doorvragen of je alle ins en outs goed doordacht hebt. Zonder oordeel.

Mislukkingen bestaan namelijk niet, er zijn gewoonweg vele lessen die je krijgt in je leven.


Het is zeer verhelderend om inzicht te krijgen in waarom je doet wat je doet, of waarom je telkens tegen dezelfde soort situaties aanloopt.

Zou je graag anders willen? 

Bel gaHet is eigenlijk heel simpel:

Besef dat als je vandaag blijft doen wat je gisteren of daarvoor ook al deed: de dag van morgen precies hetzelfde zal brengen als wat je altijd hebt gehad.


NLP- coaching is de methode waar ik inmiddels 9 jaar mee werk.

Door middel van NLP wordt je je bewust van je eigen " ïk" en zal je je creativiteit en flexibiliteit kunnen ontwikkelen. Dit proces van veranderen is leuk en zal je enorm veel opleveren.Zowel privé als op je werk.

Sinds december 2015 bent ik gestart met een aanvullende opleiding Stresscounseling. In de loop der jaren heb ik ervaren dat de doelgroep van mensen die mijn praktijk bezoeken, met name lichamelijke klachten hebben door de druk die zij ervaren in hun bestaan. Specifieke kennis en handvatten kunnen aanreiken bij stressgerelateerde klachten bleek een zinvolle aanvulling.erust eens voor voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page