top of page

Klant ervaringen:

Ik ben al jaren klant bij Gerda.Ze heeft me nog nooit gevraagd iets op haar site te schrijven. Sterker nog, ik had nog nooit haar site bekeken. Ik ben via een goede vriendin getipt om haar praktijk eens te bezoeken.Destijds had ik vaak een stijve nek en schouders en besloot te kijken wat de shiatsu stoelmassage voor me kon doen. Na twee keer werden mijn klachten beduidend minder. Niet alleen door de massage maar ook omdat ze me leek te "lezen", het was heel frappant dat ze een paar valkuilen van mij kon voelen aan bepaalde punten en me ook nog heeft geholpen daar mee aan de slag te gaan. Ik kom op regelmatige basis bij haar, ze is een prettige persoon en houdt me met humor een spiegel voor als ik in m'n oude patronen dreig te vallen. Dus Gerda: ik schrijf graag iets op je site , ik beveel je van harte aan! :-)

Groetjes J. S.

Wat de Zen shiatsu behandelingen met mij doen is rust en ruimte in mijn hoofd geven. Ik ervaar een totale ontspanning en heb een betere nachtrust. Kortom: een heerlijke behandeling waarvan ik echt kan genieten en me op kan verheugen. Er wordt alle tijd voor mij genomen en mijn klachten worden goed in kaart gebracht en geëvalueerd. Ik zit na een behandeling weer heerlijk in mijn lichaam i.p.v. in mijn hoofd. Minder piekeren. Heerlijk!

En niet onbelangrijk: Gezelligheid, een stukje coaching en tips.

Af en toe maak in ook gebruik van de uitgebreide shiatsu stoelmassage. Ik heb een whiplash overgehouden na een auto ongeval en heb blijvende klachten. Door de diepe spiermassage die ze inzet m.b.v. cupping ,voel ik me veel beter en trekt de spanning uit mijn nek en schouders.

Dus heb je klachten zoals o.a: concentratieproblemen/vergeetachtigheid,, spierspanning, Burn out/ overspannenheidsklachten, nek/ rugklachten? Ga eens bij haar langs.

Eline.

Er is een moment geweest, dat ik dacht, ik moet er maar mee leren leven dat mijn hoofd altijd vol is en dat ik nergens meer energie voor zal hebben. Dat elke dag een worsteling is, overleven. Overal al geweest, van psycholoog tot Mindfulness, maar niet echt een verbetering. Zelfs al eerder shiatsu gedaan elders, maar ook dat gaf geen verbetering. Na de ervaring van een vriendin te hebben gehoord, toch maar een afspraak gemaakt bij Gerda. De eerste 2 maanden werden mijn klachten nog erger, maar ik wist dat dat kon. Na de derde maand voelde ik ineens heel even weer energie in mijn lijf. Nu ben ik vijf keer geweest en heel langzaam krijg ik steeds meer energie en is mijn hoofd niet zo vol meer. Na jaren veel thuis te hebben gezeten, onderneem ik weer dingen en heb er ook plezier in. En aan het einde van de dag heb ik soms zelfs energie over.  

Groeten , M.

bottom of page